Sempre que hem anat a La Queixalada ens ha sorprès el mateix: l’amabilitat del cambrer, (que creiem que és el nét dels fundadors del restaurant). En sap de vins, sempre té un somriure per tu, improvisa espelmes per a aniversaris si fa falta, et recomana, t’explica, etc. En definitiva, que et fa la vetllada més que agradable, i això, en aquesta societat de bordes i rancis en la que ens hem tornat s’agraeix i molt.
La Queixalada és un restaurant molt gran, situat al centre de Canet on s’hi pot menjar molt bé de preu. L’especialitat són les coques, una mena de llesques de pa (no de pagès eh?) farcides i calentes o fredes. Per exemple: coca d’espàrrecs verds amb brie i melmelada de gerds, o la de formatge, escalivada i anxoves, etc.
Destaquem:
-La quantitat de vins que tenen i el que en saben, així que poden recomanar-te.
-Donen molta importància al producte i tenen productes de la terra, amb D.O. com els formatges, embotits, vins, etc. (tasteu el formatge Urgèlia)
-La terrasseta, tant a l’estiu com a l’hivern
-Els formatges
-Els preus i l’amabilitat.
-Tenen pa per a celíacs.
Cal millorar:
Les gambetes de la coca d’emmental i gambetes… mmmm… justegen.
Atenció!
Els caps de setmana està a tope així que cal reservar. Obren cada dia però només a les nits.
Tema braves:
Les hem demanat amb all-i-oli i amb salsa brava i la veritat és que ens han semblat una mica soses i res de l’altre món. 2 sobre 5.
La Queixalada. C/Castanyer, 18. Canet de Mar. http://www.laqueixalada.cat