Tête à tête. Caldes d’Estrac.

Des de torrades fins a delicatessen. Al tête a tête hi trobaràs el millor timbal de vedella amb formatge Idiazabal, un caneló de brandada o de bolets refinat i gustós o unes torrades d’escalivada. S’hi destil.la cert aroma francès i no només pel nom. Els propietaris tenen una estreta relació amb el país veí. Són acollidors i amables. La fusta de la decoració del local t’hi fa sentir com a casa, però a més posen a la teva disposició revistes, llibres i wi-fi. Una bona ampliació del menjador de casa.Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s